11 - Your current wishlist.

  • 05.apr.2011 kl.16:06 i meg

1. Penger. Reising, shopping, mat, mat, mat. Jeg trenger virkelig penger, og skulle ønske jeg var rik. 

2. At jeg var fornøyd med meg selv. Det går ikke en dag dær jeg ikke ser meg i speilet og sukker. Jeg hater utsende mitt. Nytter ikke hva andre syns, er ikke fornøyd med meg selv.

3. At folk ikke dømte hverandre. Jeg hater denne setninga "hvorfor henger du med dem?". Jeg er en person som har venner fra alle kanter, og driter egentlig i hvem som er populære og hvem som ikke er det. Jeg vil være venn med alle.

4. Superkrefter. Har alltid hatt lyst på superkrefter. Å kunne lese tanker, bli usynelig, se inn i framtiden, etc. Åh, hadde vært så kult!

5. Et ryddig rom. Gud, rommet mitt ser ikke ut. Synd å si det, men er faktisk så lat at jeg ikke gidder og gjøre noe med det. 

6. Ny telefon. Skal kjøpe meg iphone med en gang jeg får penger nok! Hater den telefonen jeg har nå!

7. Sommer. Jeg vil ha ferie, bli brun, kunne gå halvnaken ute, uten å fryse, bade og reise. 

8. Speilrefkels. Det får jeg faktisk neste måned, men har ønsket meg det så lenge at jeg tror jeg blir hjernedød.

9. Større klesskap og mere klær. Det er det eneste jeg brenner for!

10. At jeg ikke hadde så dårlig selvtillitt. Hadde skikkelig mye selvtillitt før, men plutselig ble jeg trykt helt ned, og nå eier jeg ikke selvtillitt.

11. Drømmegutten. Klisje! Ja, jeg vet. Skjemmer meg over at jeg skiver det, men det er the ugly truth. Alle jenter ønsker seg jo det... fakta!Hva er dine drømmer og ønsker?

Én kommentar

HANNE

09.apr.2011 kl.13:17

Skjønner ikkje korfor du ikkje er fornøgd med utseendet ditt! Du er jo kjempe søt og skjønn! :-) Lika måten du markera auga dine på!

Skriv en ny kommentar

Synnøve Marie

Synnøve Marie

16, Bodø

Foto. Venner. Blogg. Livet.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits