I MISS YOU

  • 20.jul.2011 kl.01:46 i meg

Er egentlig sykt, den følelsen jeg har når jeg ikke kan være med kjæresten min. Føler meg helt tom. Har gått to uker, og må vente to uker til. Skyt meg. 

Jeg ble vekt av en hysterisk mamma som skulle ha meg til legen, så måtte bare hive på meg klær og dra til legen. Der måtte jeg så klart gjøre verdens jævligste ting. Blodprøve. Damen som skulle ta den gjorde til og med noe feil, så hun begynte å bevege på nåla når den var inn i huden min. Jeg trodde jeg skulle kaste opp! Var så svimmel etterpå at det var like før jeg besvimte. Litt flaut og være 15 år, og så ofte som jeg må ta blodprøver er det rart at jeg er så redd for det. 

Marte kom til meg i femtiden. Vi lagde muffins, og tok igjen alt det vi ikke hadde fått snakket om. Det var utrolig herlig og se henne igjen!Nå skal jeg laste ned musikk, snakkes! 4 kommentarer

Marte Louise

20.jul.2011 kl.01:47

Loveyou <3

Amalie Hansen

20.jul.2011 kl.02:19

åh, fint bilde av dæ, du e sick pen! :)

reidunh

20.jul.2011 kl.16:18

uff, hater blodprøver.. værste som finns.

så fint bilde :)

Eline Christine

20.jul.2011 kl.18:10

fint bilde!:)

Skriv en ny kommentar

Synnøve Marie

Synnøve Marie

16, Bodø

Foto. Venner. Blogg. Livet.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits