FORGIVE ME

Har hatt lite tid til bloggen min i det siste, fordi når jeg kom hjem fra Danmark, var det eneste som sto i hodet mitt å bruke all tiden min på venner å søsteren min. Forhåpentligvis blir jeg flinkere, så de 2 leserene mine får noe å gjøre. 

Var hos opdikeren igår, og han sa at jeg egentlig ikke trengte å bruke briller, men kunne være lurt like vel, og siden jeg har så søte foreldre, får jeg nye briller! Jeg føler meg unik, som har dårlig syn altså.

Igår sov jeg hos Tonje. Det var utrolig koselig. Vi dro til storesøsteren hennes Helene, siden hun hadde bursdag. Så lagde vi kake og muffins til henne, før vi dro videre til Tonje. Var herlig å få litt tid med henne før hun dro til Mosjøen. 

Da jeg dro innom butikken hjem fra Tonje, sto jeg bak en gammel mann i køen til kassa. I det jeg skulle betale, begynte den gammle mannen og kjefte på meg fordi jeg brukte for lang tid, og at unge mennesker burde ta hensyn osv. Når jeg skulle pakke tingene jeg hadde kjøpt i veska, så kastet han nesten tingene på meg og sa at han måtte heller på plass til bringebærbrettet sitt, fordi det var tyngre. Det kokte i hele hodet mitt rett og slett. Så i det jeg skulle dra, sa jeg at selv om han var gammel måtte han ha like mye respekt for meg, og ikke oppføre seg som en drittsekk. Var like før jeg klasket til han, så provosert som jeg var.


2 kommentarer

Bia Nadine

11.aug.2011 kl.10:21

Søte bilder! Og jeg har også blitt behandlet av eldre folk på den måten, fks på bussen.. Latterlig av dem..

Julie

11.aug.2011 kl.17:46

Du e så pen!

Skriv en ny kommentar

Synnøve Marie

Synnøve Marie

16, Bodø

Foto. Venner. Blogg. Livet.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits