BE THE GIRL A MAN NEEDS

  • 02.okt.2011 kl.23:46 i meg

Åh, gud. For en helg! Vil egentlig ikke reise bort i høstferien, fordi akkurat nå vil jeg bare være med vennene mine. Ikke misforstå, er ikke noe galt i å besøke mamma (nei, foreldrene mine er ikke skilt, men de bor i forskjellige byer), men vil egentlig ikke reise så langt unna Bodø, sånn som ting er nå. 

Ellers idag har det ikke skjedd stort annet en verdens sykeste hodepine. Våknet halv 7 og fikk rett og slett ikke sove mer. Tror jeg brukte flere timer på i det hele tatt å sovne, fordi det var så mange folk som ringte meg. Syte syte, klage klage. 

Forresten; Har aldri tryna så forferdelig som jeg gjorde idag, er helt sykt. Skulle springe til bussen, også var det superglatt, så jeg datt ned en bakke og ned i verdens største gjørme dam. Fallt så hardt at pengeboka mi bøyde seg og hadde bokstavelig talt gjørme over hele meg. Story of my life!Nå skal jeg presse i meg litt mat, også er det senga på meg! Håper alle hadde en like digg helg som meg!

3 kommentarer

malene stokke

03.okt.2011 kl.00:01

fin du e!

Marie in America

03.okt.2011 kl.00:01

Skjønner hva du mener. Selv om det er koselig å reise bort, er det sykt deilig å være hjemme noen ganger, og bare være med venner og kose seg.

julianesofie ♥

03.okt.2011 kl.06:10

Huffda, hihi! :-) Pen du er a! :o

Skriv en ny kommentar

Synnøve Marie

Synnøve Marie

16, Bodø

Foto. Venner. Blogg. Livet.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits