You're just a lonely star.

  • 11.jan.2012 kl.20:57 i meg

Til tross for at min start på dagen ble førstehjelp på min stakkars nese som blødde neseblod har dette vært en utrolig bra dag! Endelig var det tilbake på skolen etter to dager hjemme med forferdelige mensensmerter. Og ja, det var faktisk ganske godt å være tilbake igjen med tanke på hvor herlig klassen min er og hvor lite jeg hadde å gjøre. 

Etter skolen var det rett til byen for å handle inn nyttig nikotin og for å spise på Burger King. Møtte Welat så tok han meg helt spontant med på Aurora og kjøpte meg kaffe. Var utrolig godt å se han igjen og snakke om alt mellom himmel og jord. Etterpå var det rett opp til Gimle for å se på at Jack skulle synge. Det var utrolig mange flinke der! 

Nå må jeg bare begynne å pakke fordi jeg drar til Trondheim imorgen. Litt kjipt siden noen jeg kjenner skal spille konsert i helga, men blir koselig å være med søssi og mamma. You Me At Six - Bite My Tongue . Jeg eeelsker You Me At Six!

Én kommentar

mstokkke

11.jan.2012 kl.22:38

fine du!

Skriv en ny kommentar

Synnøve Marie

Synnøve Marie

16, Bodø

Foto. Venner. Blogg. Livet.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits