10 TING OM MEG.

  • 30.jan.2012 kl.17:47 i meg

 1 ♥  På hverdagene er jeg verdens største slask. Gidder ikke sminke meg, går i slaskeklær og ser egentlig ut som ett komplett dass! I tillegg til at jeg liker å ligge i forsterstilling i senga mi og se på serier. Men når helga kommer doller jeg meg opp og farter rundt hele byen. 

 2 ♥ Jeg er alt for glad i mat. Spesielt Burger King. Rekorden min er å spise 14 dager på rad på der. Nyttårsforsettet mitt er å prøve alle menyene på Burger King før året er over. Haha, jeg er rar.I tillegg til at jeg elsker mat, trener jeg aldri! Utrolig dårlig combo. 

 3 ♥  Jeg er bifil. Liker både gutter og jenter. Har visst det utrolig lenge, og tror vennene mine skjønte det lenge før jeg "kom ut av skapet". 

 4 ♥  Jeg hater å stå opp om morgenen og hvis foreldrene mine er hjemme før jeg skal på skolen, blir det ikke en bra dag.

 5 ♥  Jeg kan være utrolig sjenert noen ganger og sier så og si ingenting. Blir egentlig utrolig usikker når jeg er ett sted og ikke kjenner noen. 

 6 ♥  Jeg er med i både AUF, Røde Kors Ungdom og 4H. Elsker å være med i organisasjoner fordi du er alltid godt tatt imot og alle setter pris på det du gjør. Leir er også et suuuperstort pluss med å være med i organisasjoner.

 7 ♥  Jeg snuser egentlig alt for mye. Har prøvd å slutte en del ganger, men det er så godt at det er egentlig ikke vits å prøve engang! 

 8 ♥  Jeg har utrolig lyst til å farge håret mitt brunt å få meg utvidere i ørene!

 9 ♥  Jeg er utrolig redd for katter. Jeg mener utrolig redd katter. Hvis jeg møter en katt ute når jeg er alene bruker jeg å enten å snu og gå en annen vei eller gå heelt på andre siden og så langt unna katta som mulig. De er så utrolig skumle og uforutsigbare. Er utrolig redd for dem.

 10 ♥  Verste jeg vet er når fordommer. Mennesker som har fordommer mot utenlanske, homofile, emoer osv.. Sånn som jeg ser det blir det så alt for dumt. Er så utrolig unødvendig og lattelig. Jeg elsker å ha forskjellige venner. Alt fra glasshusråtter til fisefine barbier. 

Nå skal jeg rulle meg sammen i forsterstilling under dyna og se på Misfits. Ha en super mandag!

Én kommentar

hihii

30.jan.2012 kl.18:08

1. DU E BEST

Skriv en ny kommentar

Synnøve Marie

Synnøve Marie

16, Bodø

Foto. Venner. Blogg. Livet.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits