JEG HATER BUSSJÅFØRER.

Okei, så hater jeg ikke alle da, men han som kjørte bussen idag når jeg skulle hjem fra skolen, har jeg lagt ett hat over. Jeg hadde vært så flink å knekt busskortet mitt, men hadde enda en kvitering på at den skulle funke, så begynner den forbanna fyren og skal kjefte på meg og nekte for at jeg kan ta buss.. Kjenner det røsker i sinnastemmen enda når jeg tenker på det. Dette er vel en "guess you had to be there"- fortelling, men ja. Kom meg på bussen etter noen harde og sinte argumenter, så ble en happy ending uansett.  Irriterende iallefall. Jeg er vel ikke den eneste som har hatt traumatiske opplevelser når det gjelder buss eller bussjåførere. Åh argh..

Såe ellers; Nettopp spist meg stappmett på burger (ok, spiste en, men det var nok for meg), og nå skal jeg først sove litt så skal jeg øve til en forbanna naturfagsprøve om plast... jippi < livet 3Dere kan få en suss siden dere nettopp leste ett frustrerende innlegg fra en sinna Synnøve. Byebye jeg har en seng som venter på å bli sovet i! 

Én kommentar

♥ Readmywords ♥

02.feb.2012 kl.22:30

suss suss:*

Sorry, ska kommenter fra nu av! heheh. har lest bloggen sia du slutta på; justtakeachillpill.blogg.no :D

Skriv en ny kommentar

Synnøve Marie

Synnøve Marie

16, Bodø

Foto. Venner. Blogg. Livet.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits