JEG ER KJENDIS!

Igår var jeg å delte ut voldsalarmer med Bodø Røde Kors Ungdom. Det var egentlig kjempegøy! Litt flaut å bli intervjuet fordi jeg fikk en forferdelig prestasjonsangst, menmen. Vi fikk delt ut ca 150 voldsalarmer på Ciry Nord, og kommer sikkert til å gjøre det flere ganger. Håper jeg iallefall!  Trykk her for å komme til nrk sin lille artikkel om oss.  Trykk her for å komme til AN sin artikkel om oss. TV-repotasjen vil jeg rett og slett ikke vise dere. Men klapp på skuldra til kjendis Synnøve, kjendis Hanne og kjendis Thea! 

Idag, kom jeg meg så vidt opp av senga. Verdens verste kom å vekte meg på verdens verste måte, nemlig å bare rive av meg dyna... De som har opplevd dette vet at det er tortur. 
Hadde også nynorsk skriveøkt idag. Kom ikke på noe å skrive så heiv sammen noen få nynorske/svenske settninger og dro hjem. Hater nynorsk.

Nå skal jeg på sangtime! Adios eller noe.♥ 4 kommentarer

Hedda ♥

08.feb.2012 kl.16:54

åå, jeg vil å ha en slik voldtektsalarm! si ifra neste gang dere skal å dele ut da :)

Benedikte Ringberg

08.feb.2012 kl.17:00

Kos deg! :)

Jepp, både vekkinga og nynorsk er ren tortur!

sunnivahalstensen

08.feb.2012 kl.17:34

fint bilde!

Sunniva Breines

09.feb.2012 kl.17:29

Flinkinga ! sykt fint bilde av dæ <3

Skriv en ny kommentar

Synnøve Marie

Synnøve Marie

16, Bodø

Foto. Venner. Blogg. Livet.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits