Hade Ferie, Hei Skole!

Jeg har vel ingen god grunn til at jeg er så dårlig til å blogge fast. Elsker å blogge, er vel bare det at jeg fokuserer veldig mye på skole, venner osv. Men som sagt; Jeg lover å bli bedre. Nå er det ca to månder igjen av skoleåret før det er rett på vidregående. Skremmer meg egentlig utrolig mye at fremtiden min nå ligger i noen andres hender. Syns ikke det er så rettferdig at noen andre enn meg skal få bestemme akkurat hva jeg skal komme inn på. Men det er jo sånn det er. Gleder meg til å bare få vite hva jeg kommer inn på å få pustet fritt igjen uten å ha dette i bakhodet.

Anyway. Påskeferien er over, en hel uke ble brukt i Steigen med familien min. Var egentlig ganske koselig. Leting etter påskeegg, turer, mat, filmkvelder osv. Litt deilig med litt avslappning og ingen avtaler eller organisasjoner. Blir litt slitsomt av og til.

Har forresten forsovet meg idag, så det å dra på skolen å komme forsent høres ikke særlig digg ut, får bare være ekstra flink imorgen!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits