MATTE EKSAMEN

  • 18.05.2012 kl.12:11 i meg

Suger deres liv like mye som mitt? Kom nemlig opp i matematikk jeg, mitt absolutt svakeste fag. Nå er det bare å grave seg ned i bøkene og jobbe ræva av seg, selv om jeg ikke kommer til å få en høyere karakter enn 3 hvis jeg er heldig. Fikk nemlig to på tentamen. Såklart, det var ikke lagt så mye innsats inn i tentamen, men matematikk er virkelig ikke ett fag for meg. Jeg tror jeg har ett sånt syndrom der tallene blir til maur og bare går rundt å svinser. 

Haha, når rektor sa vi kom opp i matte, begynte jeg å gråte. Jeg så liksom bare livet mitt i fremtiden som rik forsvinne sakte, men sikkert. Hadde jeg kommet opp i Engelsk eller Norsk, hadde jeg fått 6, men nå? Nei fyfaen altså...

I tillegg til at jeg har jobbet ræva av meg med matematikk, har jeg jobbet ræva av meg på jobb også. I går (ja, på 17. mai) jobbet jeg nesten 10 timer. Og skal jobbe imorgen også. Nå gleder jeg meg bare til lønninga kommer! Åh, det skal feires.

Nå er det bare å komme seg tilbake til matematikkens verden. Håper alle var fornøyd med det de kom opp i! Eller nei, det gjør jeg faktisk ikke... håper alle er like ufornøyd og sippete som meg...

Dette var ett rotete og stygt innlegg, men det var følelser som måtte ut!!!! Noen andre som kom opp i noe de ikke var fornøyde med?
2 kommentarer

Kristin

18.05.2012 kl.12:22

Heisann!

Utrolig fin blogg, stå på videre ♥

digger designet ditt!

- Hadde blitt kjempe glad for en kommentar tilbake :-)

Ha en fin dag videre.

Skriv en ny kommentar

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Jeg heter Synnøve. Er 16 år. Jeg kommer fra Bodø, byen det er vind hver dag, og sommer 7 dager i året. Liker å ta bilder, shoppe og bli kjent med nye mennesker. Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits